Catalan Open Research Area. Dipòsit de la Recerca de Catalunya
  • Home
  • About RECERCAT
  • Contact Us
  • Language
    • Castellano
    • Català
    • English
  • Log In
Catalan Open Research Area. Dipòsit de la Recerca de Catalunya
  • Home
  • About RECERCAT
  • Contact Us
  • Language
    • Castellano
    • Català
    • English
  • Log In
  1. Home
  2. Universitat de Barcelona
  3. Nutrició, Ciències de l'Alimentació i Gastronomia
  4. Browsing Nutrició, Ciències de l'Alimentació i Gastronomia by Subject
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Universitat de Barcelona

Browsing Nutrició, Ciències de l'Alimentació i Gastronomia by Subject

Order:

Results:

Now showing items 1-20 of 1369

  • ascending
  • descending
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
    Subject
    Absorció intestinal [6]
    Àcid araquidònic [1]
    Àcid oleic [1]
    Àcid tàrtric [5]
    Àcid úric [2]
    Àcids biliars [1]
    Àcids grassos [25]
    Àcids grassos en la nutrició [7]
    Àcids grassos insaturats [11]
    Àcids grassos omega-3 [3]
    Àcids grassos saturats [4]
    Àcids orgànics [1]
    Action research in education [1]
    Adipose tissues [22]
    Adjuvant treatment of cancer [1]
    Adolescents [11]
    Adrenocortical hormones [2]
    Agents antiinflamatoris [3]
    Aging [17]
    Aging brain [3]

      Accessibility Legal Disclaimer Privacy and Cookie Policy Internal use Collaborations