Proyecto de apertura de un restaurante turístico en Barcelona

Autor/a

Lafuente Torres, Cristina

Otros/as autores/as

Universitat Abat Oliba CEU. Departament de Ciències Econòmiques i Socials

Prats Salmurri, Federico,

Fecha de publicación

2014-01-21



Resumen

Aquest treball de Final de Carrera pretén desenvolupar un Pla de Viabilitat per tal de reduir el risc en la inversió de un nou restaurant a Barcelona. A partir de certes dades i hipòtesis coherents, s’ha elaborat un complet pla de negocis que envolta totes les variables que poden influir en el fracàs o èxit del nou negoci. Els punts més rellevants del treball son l’estudi de mercat, el pla de marketing y el pla financer. A més es parla d’altres punts també rellevants com son els requeriments legals necessaris per tal d’iniciar la activitat o l’influencia que te el personal en el client final entre d’altres.

Tipo de documento

Proyecto / Trabajo fin de carrera o de grado

Lengua

Castellano

Materias CDU

65 - Gestión y organización. Administración y dirección de empresas. Publicidad. Relaciones públicas. Medios de comunicación de masas

Palabras clave

Projecte d'empresa; Estudis de viabilitat; Planificació empresarial; Finançament de l'empresa; Restaurants; Barcelona (Catalunya); Marketing

Páginas

96 p.

Documentos

TFC-LAFUENTE_TORRES-2013.pdf

2.669Mb

 

Derechos

L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)