Proyecto de apertura de un restaurante turístico en Barcelona

Autor/a

Lafuente Torres, Cristina

Altres autors/es

Universitat Abat Oliba CEU. Departament de Ciències Econòmiques i Socials

Prats Salmurri, Federico,

Data de publicació

2014-01-21



Resum

Aquest treball de Final de Carrera pretén desenvolupar un Pla de Viabilitat per tal de reduir el risc en la inversió de un nou restaurant a Barcelona. A partir de certes dades i hipòtesis coherents, s’ha elaborat un complet pla de negocis que envolta totes les variables que poden influir en el fracàs o èxit del nou negoci. Els punts més rellevants del treball son l’estudi de mercat, el pla de marketing y el pla financer. A més es parla d’altres punts també rellevants com son els requeriments legals necessaris per tal d’iniciar la activitat o l’influencia que te el personal en el client final entre d’altres.

Tipus de document

Projecte/Treball fi de carrera o de grau

Llengua

Castellà

Matèries CDU

65 - Gestió i organització. Administració i direcció d'empreses. Publicitat. Relacions públiques. Mitjans de comunicació de masses

Paraules clau

Projecte d'empresa; Estudis de viabilitat; Planificació empresarial; Finançament de l'empresa; Restaurants; Barcelona (Catalunya); Marketing

Pàgines

96 p.

Documents

TFC-LAFUENTE_TORRES-2013.pdf

2.669Mb

 

Drets

L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)