Proyecto de apertura de un restaurante turístico en Barcelona

Author

Lafuente Torres, Cristina

Other authors

Universitat Abat Oliba CEU. Departament de Ciències Econòmiques i Socials

Prats Salmurri, Federico,

Publication date

2014-01-21



Abstract

Aquest treball de Final de Carrera pretén desenvolupar un Pla de Viabilitat per tal de reduir el risc en la inversió de un nou restaurant a Barcelona. A partir de certes dades i hipòtesis coherents, s’ha elaborat un complet pla de negocis que envolta totes les variables que poden influir en el fracàs o èxit del nou negoci. Els punts més rellevants del treball son l’estudi de mercat, el pla de marketing y el pla financer. A més es parla d’altres punts també rellevants com son els requeriments legals necessaris per tal d’iniciar la activitat o l’influencia que te el personal en el client final entre d’altres.

Document Type

Project / Final year job or degree

Language

Spanish

CDU Subject

65 - Communication and transport industries. Accountancy. Business management. Public relations

Subject

Projecte d'empresa; Estudis de viabilitat; Planificació empresarial; Finançament de l'empresa; Restaurants; Barcelona (Catalunya); Marketing

Pages

96 p.

Documents

TFC-LAFUENTE_TORRES-2013.pdf

2.669Mb

 

Rights

L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/

This item appears in the following Collection(s)