Proyecto de apertura de un restaurante turístico en Barcelona

dc.contributor
Universitat Abat Oliba CEU. Departament de Ciències Econòmiques i Socials
dc.contributor
Prats Salmurri, Federico,
dc.contributor.author
Lafuente Torres, Cristina
dc.date.accessioned
2014-01-21T13:01:12Z
dc.date.available
2014-01-21T13:01:12Z
dc.date.created
2013-09
dc.date.issued
2014-01-21
dc.identifier.uri
http://hdl.handle.net/2072/222309
dc.description.abstract
Aquest treball de Final de Carrera pretén desenvolupar un Pla de Viabilitat per tal de reduir el risc en la inversió de un nou restaurant a Barcelona. A partir de certes dades i hipòtesis coherents, s’ha elaborat un complet pla de negocis que envolta totes les variables que poden influir en el fracàs o èxit del nou negoci. Els punts més rellevants del treball son l’estudi de mercat, el pla de marketing y el pla financer. A més es parla d’altres punts també rellevants com son els requeriments legals necessaris per tal d’iniciar la activitat o l’influencia que te el personal en el client final entre d’altres.
cat
dc.format.extent
96 p.
cat
dc.language.iso
spa
cat
dc.rights
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
dc.rights
info:eu-repo/semantics/openAccess
dc.source
RECERCAT (Dipòsit de la Recerca de Catalunya)
dc.subject.other
Projecte d'empresa
cat
dc.subject.other
Estudis de viabilitat
cat
dc.subject.other
Planificació empresarial
cat
dc.subject.other
Finançament de l'empresa
cat
dc.subject.other
Restaurants
cat
dc.subject.other
Barcelona (Catalunya)
cat
dc.subject.other
Marketing
cat
dc.title
Proyecto de apertura de un restaurante turístico en Barcelona
cat
dc.type
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis
cat
dc.subject.udc
65
cat
dc.embargo.terms
cap
cat


Documentos

TFC-LAFUENTE_TORRES-2013.pdf

2.669Mb PDF

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)