To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/115921
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
---|---|
dc.contributor.author | García González, Maria Luisa |
dc.contributor.author | Garcia-Raurich, Josep |
dc.contributor.author | Raventós Santamaria, Mercè |
dc.contributor.author | Marceló Moros, Silvia |
dc.date | 2017 |
dc.identifier.citation | García-González, M., Garcia-Raurich, J., Raventos, M., Marceló, S. Interacción de la glucosa con espesantes utilizados en el control de la disfagia orofaríngea. "Acta bioquímica clínica latinoamericana", 2017, vol. 51, núm. 4, p. 637-652. |
dc.identifier.citation | 0325-2957 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/115921 |
dc.language.iso | spa |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.rights | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Indústria del sucre |
dc.subject | Glucose |
dc.subject | disfagia |
dc.subject | espesante |
dc.subject | viscosidad |
dc.subject | almidón |
dc.subject | goma |
dc.subject | glucosa |
dc.subject | Disfàgia |
dc.title | Interacción de la glucosa con espesantes utilizados en el control de la disfagia orofaríngea |
dc.type | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article |
dc.description.abstract |