Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/2117/115921

Interacción de la glucosa con espesantes utilizados en el control de la disfagia orofaríngea
García González, Maria Luisa; Garcia-Raurich, Josep; Raventós Santamaria, Mercè; Marceló Moros, Silvia
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Indústria del sucre
-Glucose
-disfagia
-espesante
-viscosidad
-almidón
-goma
-glucosa
-Disfàgia
Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Article - Versió publicada
Article
         

Mostra el registre complet del document

Documents relacionats

Altres documents del mateix autor/a

García González, Maria Luisa; García Raurich, Josep; Raventós Santamaria, Mercè; Alba Mora, Mercè
Gulfo, Rafael; Auleda, Josep Maria; Moreno Moreno, Fabián Leonardo; Ruiz Pardo, Ruth Yolanda; Hernández Yáñez, Eduard; Raventós Santamaria, Mercè
Hernández Yáñez, Eduard; Raventós Santamaria, Mercè
De Bona, Isabella; Rubio, Ariadna; Blanco Abellán, Mónica; Raventós Santamaria, Mercè; Hernández Yáñez, Eduard; Schwinden, Elane