Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/2117/115921
Títol: | Interacción de la glucosa con espesantes utilizados en el control de la disfagia orofaríngea |
---|---|
Autor/a: | García González, Maria Luisa; Garcia-Raurich, Josep; Raventós Santamaria, Mercè; Marceló Moros, Silvia |
Altres autors: | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
Abstract: | |
Matèries: | -Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Indústria del sucre -Glucose -disfagia -espesante -viscosidad -almidón -goma -glucosa -Disfàgia |
Drets: | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
Tipus de document: | Article - Versió publicada Article |
Compartir: |