Documents de recerca

 

Si sou autor/a d’algun document elaborat en l’àmbit de la Universitat Politècnica de Catalunya i voleu publicar-lo a RECERCAT, contacteu amb info.biblioteques@upc.edu.

Enviaments recents

Pastor Llorens, Enric; Barrado Muxí, Cristina; Royo Chic, Pablo; López Rubio, Juan; Santamaria Barnadas, Eduard; Prats Menéndez, Xavier
Perarnau Llobet, Guillem; Pfeifle, Julián; Saludes Closa, Jordi
Sorribas Royo, Francisco Javier; Ornat Longarón, Cèsar; Sacristán Calleja, Daniel; Tarragó, C.; Casals, C.
Pastor Llorens, Enric; Barrado Muxí, Cristina; Royo Chic, Pablo; López Rubio, Juan; Santamaria Barnadas, Eduard

La Universitat Politècnica de Catalunya. Barcelona Tech (UPC) és una institució pública de recerca i d'educació superior en els àmbits de l'enginyeria, l'arquitectura i les ciències.

L’activitat dels seus campus i centres fan de la UPC un punt de referència i, en complicitat amb el teixit productiu, són agent i motor de canvi econòmic i social.

Els investigadors i investigadores de la UPC treballen des dels laboratoris i centres de recerca per augmentar la producció científica, valoritzar-la socialment a través de la transferència de resultats i continuar liderant projectes internacionals d’excel•lència, ja sigui a partir d’iniciatives pròpies o en col•laboració amb altres centres de recerca i universitats d’arreu del món.

UPCommons Portal de la Producción Científica de la UPC