To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/14926

Aplicación de la MDP (Metodología de Diseño de Proyectos-UPC). Método para optimizar parámetros reológicos en fluidos manejados a bajas temperaturas.
Belen Palencia, Freddy; García Carrillo, Àgueda; Raventós Santamaria, Mercè
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament de Projectes d'Enginyeria; Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Universitat Politècnica de Catalunya. GIIP - Grup de Recerca en Enginyeria de Projectes: Disseny, Sostenibilitat i Comunicació; Universitat Politècnica de Catalunya. ALIMen - Grup de recerca en Enginyeria i Producció Alimentària
Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Begudes
Fruit juices
Sucs de fruita
Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
info:eu-repo/semantics/conferenceObject
         

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

Ramírez Echeverry, Jhon Jairo; Olarte Dussan, Fredy Andres; García Carrillo, Àgueda
Ramírez Echeverry, Jhon Jairo; Olarte Dussan, Fredy Andres; García Carrillo, Àgueda
García Carrillo, Àgueda; Granados Pérez, Sugey; Dzul López, Luis Alonso; Gràcia Villar, Santos
 

Coordination

 

Supporters