Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/2445/101986

HPLC fingerprints for the authentication of cranberry-based products based on multivariate calibration approaches
Puigventós, Lídia; Núñez Burcio, Oscar; Saurina, Javier
Universitat de Barcelona
-Cromatografia de líquids
-Quimiometria
-Polifenols
-Química dels aliments
-Liquid chromatography
-Chemometrics
-Polyphenols
-Food composition
(c) Bentham Science Publishers, 2016
info:eu-repo/semantics/embargoedAccess
Article
Article - Versió acceptada
Bentham Science Publishers
         

Mostra el registre complet del document

Documents relacionats

Altres documents del mateix autor/a

Puigventós, Lídia; Navarro Reig, Meritxell; Alechaga Silva, Élida; Núñez Burcio, Oscar; Saurina, Javier; Hernández Cassou, Santiago; Puignou i Garcia, Lluís
Franquet i Griell, Helena; Núñez Burcio, Oscar; Checa, Antonio; Saurina, Javier; Hernández Cassou, Santiago; Puignou i Garcia, Lluís
Sentellas, Sonia; Núñez Burcio, Oscar; Saurina, Javier