Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2117/20615
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Química |
---|---|
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. ENGIBIO - Enginyeria i Biotecnologia |
dc.contributor.author | Skowyra, Monika |
dc.contributor.author | Falguera, Víctor |
dc.contributor.author | Gallego Iradi, María Gabriela |
dc.contributor.author | Peiró, Sara |
dc.contributor.author | Almajano Pablos, María Pilar |
dc.date | 2013-09-14 |
dc.identifier.citation | Skowyra, M. [et al.]. Antioxidant properties of aqueous and ethanolic extracts of tara (Caesalpinia spinosa) pods in vitro and in model food emulsions. "Journal of the science of food and agriculture", 14 Setembre 2013. |
dc.identifier.citation | 0022-5142 |
dc.identifier.citation | 10.1002/jsfa.6335 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/20615 |
dc.language.iso | eng |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.rights | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària |
dc.subject | Antioxidants |
dc.subject | Food |
dc.subject | Antioxidants |
dc.subject | Alimentació |
dc.subject | Tecnologia dels aliments |
dc.title | Antioxidant properties of aqueous and ethanolic extracts of tara (Caesalpinia spinosa) pods in vitro and in model food emulsions |
dc.type | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article |
dc.description.abstract | |
dc.description.abstract |