To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/20615
Title: | Antioxidant properties of aqueous and ethanolic extracts of tara (Caesalpinia spinosa) pods in vitro and in model food emulsions |
---|---|
Author: | Skowyra, Monika; Falguera, Víctor; Gallego Iradi, María Gabriela; Peiró, Sara; Almajano Pablos, María Pilar |
Other authors: | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Química; Universitat Politècnica de Catalunya. ENGIBIO - Enginyeria i Biotecnologia |
Abstract: | |
Abstract: | |
Subject(s): | -Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària -Antioxidants -Food -Antioxidants -Alimentació -Tecnologia dels aliments |
Rights: | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
Document type: | Article - Published version Article |
Share: |