To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/20616

Antioxidant Properties of Three Aromatic Herbs (Rosemary,Thyme and Lavender) in Oil-in-Water Emulsions
Gallego Iradi, María Gabriela; Gordon, Michael H.; Segovia Gómez, Francisco José; Skowyra, Monika; Almajano Pablos, María Pilar
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Química; Universitat Politècnica de Catalunya. ENGIBIO - Enginyeria i Biotecnologia
Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària
Aromatic plants
Antioxidants
Herbes medicinals i aromàtiques
Antioxidants
Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
Article
         

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

Azman, Nurul Aini Binti Mohd; Gordon, Michael H.; Skowyra, Monika; Segovia Gómez, Francisco José; Almajano Pablos, María Pilar
Skowyra, Monika; Gallego Iradi, María Gabriela; Segovia Gómez, Francisco José; Almajano Pablos, María Pilar
Peiró Sánchez, Sara; Gordon, Michael H.; Blanco Abellán, Mónica; Pérez Llamas, Francisca; Segovia Gómez, Francisco José; Almajano Pablos, María Pilar
Segovia Gómez, Francisco José; Lupo, Bryshila; Peiró Sánchez, Sara; Gordon, Michael H.; Almajano Pablos, María Pilar
Skowyra, Monika; Falguera, Víctor; Gallego Iradi, María Gabriela; Peiró, Sara; Almajano Pablos, María Pilar
 

Coordination

 

Supporters