To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/82271

Caesalpinia decapetala Extracts as Inhibitors of Lipid Oxidation in Beef Patties
Gallego Iradi, María Gabriela; Gordon, Michael H.; Segovia Gómez, Francisco José; Almajano Pablos, María Pilar
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Química; Universitat Politècnica de Catalunya. ASQUAS - Agricultura Sostenible i Qualitat dels Aliments
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria química
-Caesalpinia
-Antioxidants
-C
-decapetala
-antioxidant
-polyphenol
-free radicals
-tbars
-modified atmosphere
-olive oil
-natural antioxidants
-volatile compounds
-sensory evaluation
-shelf-life
-meat
-quality
-stability
-color
-Caesalpinia
-Antioxidants
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Article - Published version
Article
         

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

Gallego Iradi, María Gabriela; Gordon, Michael H.; Segovia Gómez, Francisco José; Skowyra, Monika; Almajano Pablos, María Pilar
Gallego Iradi, María Gabriela; Gordon, Michael H.; Segovia Gómez, Francisco José; Almajano Pablos, María Pilar
Segovia Gómez, Francisco José; Lupo, Bryshila; Peiró Sánchez, Sara; Gordon, Michael H.; Almajano Pablos, María Pilar
Azman, Nurul Aini Binti Mohd; Gordon, Michael H.; Skowyra, Monika; Segovia Gómez, Francisco José; Almajano Pablos, María Pilar
Peiró Sánchez, Sara; Gordon, Michael H.; Blanco Abellán, Mónica; Pérez Llamas, Francisca; Segovia Gómez, Francisco José; Almajano Pablos, María Pilar
 

Coordination

 

Supporters