To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/25526
Title: | Modelling extraction of white tea polyphenols: the influence of temperature and ethanol concentration |
---|---|
Author: | Peiró Sánchez, Sara; Gordon, Michael H.; Blanco Abellán, Mónica; Pérez Llamas, Francisca; Segovia Gómez, Francisco José; Almajano Pablos, María Pilar |
Other authors: | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament de Matemàtica Aplicada III; Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Química; Universitat Politècnica de Catalunya. GRHCT - Grup de Recerca d'Història de la Ciència i de la Tècnica; Universitat Politècnica de Catalunya. ENGIBIO - Enginyeria i Biotecnologia |
Abstract: | |
Abstract: | |
Subject(s): | -Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries -Antioxidants -Tea -white tea -polyphenols -extraction -antioxidant -RSM -MECK -Antioxidants -Te |
Rights: | Attribution 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/es/ |
Document type: | Article - Published version Article |
Share: |