To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/28144
Title: | Aloe vera as an alternative to traditional edible coatings used in freshcut fruits: A case of study with kiwifruit slices |
---|---|
Author: | Benítez, Sheila; Achaerandio Puente, María Isabel; Pujolà Cunill, Montserrat; Sepulcre Sánchez, Francesc |
Other authors: | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Universitat Politècnica de Catalunya. PV - Patologia Vegetal; Universitat Politècnica de Catalunya. ALIMen - Grup de recerca en Enginyeria i Producció Alimentària |
Abstract: | |
Subject(s): | -Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Agricultura::Fructicultura -Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Tecnologia dels aliments -Edible coatings -Aloe vera -chitosan -sodium alginate -Fruita--Màrqueting |
Rights: | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
Document type: | Article - Published version Article |
Share: |