To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/28144
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
---|---|
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. PV - Patologia Vegetal |
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. ALIMen - Grup de recerca en Enginyeria i Producció Alimentària |
dc.contributor.author | Benítez, Sheila |
dc.contributor.author | Achaerandio Puente, María Isabel |
dc.contributor.author | Pujolà Cunill, Montserrat |
dc.contributor.author | Sepulcre Sánchez, Francesc |
dc.date | 2015-04 |
dc.identifier.citation | Benítez, S. [et al.]. Aloe vera as an alternative to traditional edible coatings used in freshcut fruits: A case of study with kiwifruit slices. "LWT-food science and technology", Abril 2015, vol. 61, núm. 1, p. 184-193. |
dc.identifier.citation | 0023-6438 |
dc.identifier.citation | 10.1016/j.lwt.2014.11.036 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/28144 |
dc.language.iso | eng |
dc.relation | http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0023643814007397# |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.rights | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Agricultura::Fructicultura |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Tecnologia dels aliments |
dc.subject | Edible coatings |
dc.subject | Aloe vera |
dc.subject | chitosan |
dc.subject | sodium alginate |
dc.subject | Fruita--Màrqueting |
dc.title | Aloe vera as an alternative to traditional edible coatings used in freshcut fruits: A case of study with kiwifruit slices |
dc.type | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article |
dc.description.abstract |