To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/86093

Influence of the frying process and potato cultivar on acrylamide formation in French fries
Yang, Yali; Achaerandio Puente, María Isabel; Pujolà Cunill, Montserrat
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Universitat Politècnica de Catalunya. PV - Patologia Vegetal
Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Alimentació i nutrició humana
Food control
Asparagine
Colour
Oil uptake
Reducing sugars
Sucrose
Texture
Alimentació -- Investigació
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
Article
         

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

Yang, Yali; Achaerandio Puente, María Isabel; Pujolà Cunill, Montserrat
Yang, Yali; Achaerandio Puente, María Isabel; Pujolà Cunill, Montserrat
Guimaraes Nascimento, Vania Rosal; Benítez González, Sheila; Achaerandio Puente, María Isabel; Pujolà Cunill, Montserrat; Biagi, Joao Domingos
Alvares Amaral, Rivia; Pujolà Cunill, Montserrat; Achaerandio Puente, María Isabel; Benedetti, Benedito Carlo
 

Coordination

 

Supporters