Articles publicats en revistes (Nutrició, Ciències de l'Alimentació i Gastronomia)

 

Publications in public/open access derived from the research activities of faculty members at the Universitat de Barcelona.

Recent Submissions

Arriarán, Sofía; Agnelli, Silvia; Remesar Betlloch, Xavier; Fernández López, José Antonio; Alemany, Marià, 1946-
Mora-Cubillos, X.; Tulipani, Sara; Garcia Aloy, Mar; Bulló, M.; Tinahones, Francisco J.; Andrés Lacueva, Ma. Cristina
Gea, A.; Beunza, J. J.; Estruch Riba, Ramon; Sánchez-Villegas, A.; Salas-Salvadó, J.; Buil-Cosiales, P.; Gómez-Gracia, E.; Covas, M. I.; Corella, D.; Fiol, M.; Arós, F.; Lapetra, J.; Lamuela Raventós, Rosa Ma.; Wärnberg, J.; Pintó, X.; Serra-Majem, L.; Martínez-González, M. A.
Sánchez-González, Claudia; Ciudad i Gómez, Carlos Julián; Noé Mata, Verónica; Izquierdo Pulido, María Luz
Guasch Ferré, M.; Bulló, Mònica; Martínez-González, Miguel Ángel, 1957-; Ros Rahola, Emilio; Corella Piquer, Dolores; Estruch Riba, Ramon; Fitó, Montserrat; Arós, Fernando; Wärnberg, Julia; Fiol Sala, Miguel; Lapetra, José; Vinyoles, Ernest; Lamuela Raventós, Rosa Ma.; Serra Majem, Lluís; Pintó Sala, Xavier; Ruiz-Gutiérrez, Valentina; Basora-Gallisá, Josep; Salas Salvadó, Jordi

All the research contents at RECERCAT from the Universitat de Barcelona (UB) are obtained from the research collections at its institutional repository Diposit Digital de la UB.
If you are a member of the UB and you are interested in publishing research contents here please contact recercat@ub.edu or read the instructions.


Gestió de la Recerca UB

Política de Acceso Abierto UB 

 

Coordination

 

Supporters