Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/2445/145221
Títol: | Spent espresso coffee grounds as a source of anti-proliferative and antioxidant compounds |
---|---|
Autor/a: | Balzano, Michele; Loizzo, Monica R.; Tundis, Rosa; Lucci, Paolo; Núñez Burcio, Oscar; Fiorini, Dennis; Giardinieri, Alessandra; Frega, Natale G.; Pacetti, Deborah |
Altres autors: | Universitat de Barcelona |
Abstract: | |
Matèries: | -Cafè (Beguda) -Antioxidants -Polifenols -Coffee drink -Antioxidants -Polyphenols |
Drets: | cc-by-nc-nd (c) Elsevier, 2019
info:eu-repo/semantics/embargoedAccess http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es |
Tipus de document: | Article Article - Versió acceptada |
Publicat per: | Elsevier |
Compartir: |