To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/130011
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
---|---|
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. AQUAL - Aqüicultura i qualitat dels productes aquàtics |
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. SPAq - Sistemes de Producció Aqüícola |
dc.contributor.author | Flos Bassols, Rosa |
dc.contributor.author | Reig Puig, Lourdes |
dc.date | 2017-11-01 |
dc.identifier.citation | Flos, R.; Reig, L. Can good communication change consumer perception about aquaculture?. "Aquaculture Europe Newsletter", 1 Novembre 2017, vol. November/December, p. 4-5. |
dc.identifier.citation | https://www.aquaeas.eu/images/stories/newsletter/NL_Nov-Dec_2017.pdf |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/130011 |
dc.language.iso | eng |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.rights | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Pesca::Aqüicultura |
dc.subject | Aquaculture |
dc.subject | Consumer's perception |
dc.subject | Aqüicultura -- Aspectes econòmics |
dc.title | Can good communication change consumer perception about aquaculture? |
dc.type | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article |
dc.description.abstract |