Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2117/116794
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
---|---|
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. GINEMQUAL - Gestió Integrada de Nematodes Fitoparàsits i dels Efectes sobre el Rendiment i Qualitat de la Collita |
dc.contributor.author | Rios do Amaral, Lucas |
dc.contributor.author | Achaerandio Puente, María Isabel |
dc.contributor.author | Benedetti, Benedito Carlo |
dc.contributor.author | Pujolà Cunill, Montserrat |
dc.date | 2017-11-01 |
dc.identifier.citation | Rios do Amaral, L., Achaerandio, I., Benedetti, B. C., Pujola, M. The influence of edible coatings, blanching and ultrasound treatments on quality attributes and shelf-life of vacuum packaged potato strips. "LWT-food science and technology", 1 Novembre 2017, vol. 85, p. 449-455. |
dc.identifier.citation | 0023-6438 |
dc.identifier.citation | 10.1016/j.lwt.2017.03.062 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/116794 |
dc.language.iso | eng |
dc.relation | http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0023643817302177?via%3Dihub |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.rights | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Alimentació i nutrició humana |
dc.subject | Edible coatings |
dc.subject | Alginate |
dc.subject | French fries |
dc.subject | Acrylamide |
dc.subject | Microbial load |
dc.subject | Texture |
dc.subject | Indústria agroalimentària |
dc.title | The influence of edible coatings, blanching and ultrasound treatments on quality attributes and shelf-life of vacuum packaged potato strips |
dc.type | info:eu-repo/semantics/submittedVersion |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article |
dc.description.abstract |