Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/2117/103141
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
---|---|
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. PV - Patologia Vegetal |
dc.contributor.author | Alvares Amaral, Rivia |
dc.contributor.author | Benedetti, Benedito Carlo |
dc.contributor.author | Pujolà Cunill, Montserrat |
dc.contributor.author | Achaerandio Puente, María Isabel |
dc.contributor.author | Bachelli, Mara Lígia |
dc.date | 2016-10-01 |
dc.identifier.citation | Alvares Amaral, R., Benedetti, B. C., Pujola, M., Achaerandio, I., Bachelli, M.L.B. A First approach of using ultrasound as an alternative for blanching in vacuum-packaged potato strips. "Food and Bioprocess Technology", 1 Octubre 2016, vol. 9, núm. 10, p. 1794-1801. |
dc.identifier.citation | 1935-5130 |
dc.identifier.citation | 10.1007/s11947-016-1758-2 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/103141 |
dc.language.iso | eng |
dc.relation | http://link.springer.com/article/10.1007%2Fs11947-016-1758-2 |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.rights | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Tecnologia dels aliments |
dc.subject | Potatoes--Research |
dc.subject | Color |
dc.subject | Firmness |
dc.subject | Starch content |
dc.subject | Reducing sugars |
dc.subject | Vacuum packaging |
dc.subject | Patates fregides |
dc.title | A First approach of using ultrasound as an alternative for blanching in vacuum-packaged potato strips |
dc.type | info:eu-repo/semantics/submittedVersion |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article |
dc.description.abstract |