To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/102294
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
---|---|
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Química |
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. BIOCOM-SC - Grup de Biologia Computacional i Sistemes Complexos |
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. PSEP - Polimers Sintètics: Estructura i Propietats. Polimers Biodegradables. |
dc.contributor.author | Carbó Moliner, Rosa |
dc.contributor.author | Valle Mendoza, Luis Javier del |
dc.date | 2016-06-28 |
dc.identifier.citation | Carbó, R., del Valle, L. Presence of listeria monocytogenes in prepared foods: analysis of influencing factors. "Journal of Food Processing and Preservation", 28 Juny 2016. |
dc.identifier.citation | 1745-4549 |
dc.identifier.citation | 10.1111/jfpp.12842 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/102294 |
dc.language.iso | eng |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.rights | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Ciències de la terra i de la vida::Biologia |
dc.subject | Listeria Monocytogenes |
dc.subject | Listeriosis |
dc.subject | Cuina preparada amb antelació |
dc.title | Presence of listeria monocytogenes in prepared foods: analysis of influencing factors |
dc.type | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article |
dc.description.abstract |