Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2117/132626

Identification of yeast isolated from laboratory sourdoughs prepared with grape, apple, and yogurt
Gordún Quiles, Elena; Puig Pujol, Anna; Piñol, Lola; Carbó Moliner, Rosa
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Universitat Politècnica de Catalunya. BIOCOM-SC - Grup de Biologia Computacional i Sistemes Complexos
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Ciències de la terra i de la vida::Microbiologia
-Yeasts
-Yeast strains collected from three spontaneous laboratory sourdoughs
-prepared over 10 days and using a traditional Spanish protocol
-and formulated with (non-essential) different ingredients were identified and described. In addition to wheat flour (Triticum aestivum) and water
-organic apples (5 days juice fermented at 40°C)
-or plain yogurt
-or organic white grapes (2 days must fermented at 20°C) were used at the beginning of each sourdough production.
-Llevats -- Investigació
Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Artículo - Versión publicada
Artículo
         

Mostrar el registro completo del ítem

Documentos relacionados

Otros documentos del mismo autor/a

Gordún Quiles, Elena; Valle Mendoza, Luis Javier del; Ginovart Gisbert, Marta; Carbó Moliner, Rosa
Valle Mendoza, Luis Javier del; Ginovart Gisbert, Marta; Gordún Quiles, Elena; Carbó Moliner, Rosa
Gordún Quiles, Elena; Carbó Moliner, Rosa; Ginovart Gisbert, Marta
Anglès, Guillem; Carbó Moliner, Rosa; Gordún Quiles, Elena; Ginovart Gisbert, Marta