Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/2117/101172
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Química |
---|---|
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. ASQUAS - Agricultura Sostenible i Qualitat dels Aliments |
dc.contributor.author | Almajano Pablos, María Pilar |
dc.contributor.author | Azman, Nurul Aini Binti Mohd |
dc.contributor.author | Skowyra, Monika |
dc.contributor.author | Gallego, Maria Gabriela |
dc.contributor.author | Muhammad, Kwestan |
dc.date | 2017-02-02 |
dc.identifier.citation | Almajano, María Pilar, Azman, A., Skowyra, M., Gallego, M., Muhammad, K. Evaluation of the antioxidant activity of Betula pendula leaves extract and its effects on model foods. "Pharmaceutical Biology", 2 Febrer 2017, vol. 55, núm. 1, p. 912-919. |
dc.identifier.citation | 1744-5116 |
dc.identifier.citation | 10.1080/13880209.2017.1282528 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/101172 |
dc.language.iso | eng |
dc.publisher | Taylor & Francis Ltd. |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.rights | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria química::Química agrícola |
dc.subject | Antioxidants |
dc.subject | European white birch |
dc.subject | Natural foods |
dc.subject | Polyphenol |
dc.subject | lipid oxidation |
dc.subject | active packaging |
dc.subject | Antioxidants |
dc.subject | Aliments naturals |
dc.subject | Plantes aromàtiques |
dc.title | Evaluation of the antioxidant activity of Betula pendula leaves extract and its effects on model foods |
dc.type | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article |