To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/101172
Title: | Evaluation of the antioxidant activity of Betula pendula leaves extract and its effects on model foods |
---|---|
Author: | Almajano Pablos, María Pilar; Azman, Nurul Aini Binti Mohd; Skowyra, Monika; Gallego, Maria Gabriela; Muhammad, Kwestan |
Other authors: | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Química; Universitat Politècnica de Catalunya. ASQUAS - Agricultura Sostenible i Qualitat dels Aliments |
Subject(s): | -Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria química::Química agrícola -Antioxidants -European white birch -Natural foods -Polyphenol -lipid oxidation -active packaging -Antioxidants -Aliments naturals -Plantes aromàtiques |
Rights: | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
Document type: | Article - Published version Article |
Published by: | Taylor & Francis Ltd. |
Share: |