To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/100442
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
---|---|
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. CREDA - Centre de Recerca en Economia i Desenvolupament Agroalimentari |
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. SPAq - Sistemes de Producció Aqüícola |
dc.contributor.author | Escobar Gonzalez, Cristina |
dc.contributor.author | Flos Bassols, Rosa |
dc.contributor.author | Carrassón Lopez de Letona, Maite |
dc.contributor.author | Constenla, Maria |
dc.contributor.author | Padrós, Francesc |
dc.contributor.author | Piferrer Circuns, Francesc |
dc.contributor.author | Gil Roig, José María |
dc.contributor.author | Reig Puig, Lourdes |
dc.date | 2016 |
dc.identifier.citation | Escobar, C., Flos, R., Carrassón, M., Constenla, M., Padrós, F., Piferrer, F., Gil, J.M., Reig, L. Consumer's positive and negative perceptions towards aquaculture:a hybrid delphi approach. A: European Aquaculture Society Conference. "AE2016". Edimburg: 2016, p. 832. |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/100442 |
dc.language.iso | eng |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.rights | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Pesca::Aqüicultura |
dc.subject | Consumers choice |
dc.subject | Aqüicultura -- Aspectes econòmics |
dc.title | Consumer's positive and negative perceptions towards aquaculture:a hybrid delphi approach |
dc.type | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.type | info:eu-repo/semantics/conferenceObject |
dc.description.abstract |