Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2117/99927
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
---|---|
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. CREDA - Centre de Recerca en Economia i Desenvolupament Agroalimentari |
dc.contributor.author | Yangui, Ahmed |
dc.contributor.author | Costa Font, Montserrat |
dc.contributor.author | Gil Roig, José María |
dc.date | 2016-07 |
dc.identifier.citation | Yangui, A., Costa, M., Gil, J.M. The effect of personality traits on consumers' preferences for extra virgin olive oil. "Food quality and preference", Juliol 2016, vol. 51, p. 27-38. |
dc.identifier.citation | 0950-3293 |
dc.identifier.citation | 10.1016/j.foodqual.2016.02.012 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/99927 |
dc.language.iso | eng |
dc.relation | http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0950329316300246 |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.rights | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Olis i greixos comestibles |
dc.subject | Consumers--Decision making |
dc.subject | Hybrid choice model |
dc.subject | Organic food |
dc.subject | Olive oil virgin extra |
dc.subject | Personality traits |
dc.subject | Choice experiment |
dc.subject | Oli d'oliva -- Indústria i comerç |
dc.title | The effect of personality traits on consumers' preferences for extra virgin olive oil |
dc.type | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article |
dc.description.abstract |