Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/2117/13167

Effect of citric acid on browning of fresh-cut potatoes and on texture after frying
Alvares Amaral, Rivia; Pujolà Cunill, Montserrat; Achaerandio Puente, María Isabel; Benedetti, Benedito Carlo
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Universitat Politècnica de Catalunya. ALIMen - Grup de recerca en Enginyeria i Producció Alimentària
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Tecnologia dels aliments
-Potatoes
-Patates fregides
Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Article - Versió publicada
Objecte de conferència
         

Mostra el registre complet del document

Documents relacionats

Altres documents del mateix autor/a

Alvares Amaral, Rivia; Benedetti, Benedito Carlo; Pujolà Cunill, Montserrat; Achaerandio Puente, María Isabel
Alvares Amaral, Rivia; Pujolà Cunill, Montserrat; Benedetti, Benedito Carlo; Achaerandio Puente, María Isabel; Bachelli, Mara Lígia
Alvares Amaral, Rivia; Benedetti, Benedito Carlo; Pujolà Cunill, Montserrat; Achaerandio Puente, María Isabel; Bachelli, Mara Lígia
Rios do Amaral, Lucas; Achaerandio Puente, María Isabel; Benedetti, Benedito Carlo; Pujolà Cunill, Montserrat
Benítez, Sheila; Achaerandio Puente, María Isabel; Pujolà Cunill, Montserrat