Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/2117/13167
Títol: | Effect of citric acid on browning of fresh-cut potatoes and on texture after frying |
---|---|
Autor/a: | Alvares Amaral, Rivia; Pujolà Cunill, Montserrat; Achaerandio Puente, María Isabel; Benedetti, Benedito Carlo |
Altres autors: | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Universitat Politècnica de Catalunya. ALIMen - Grup de recerca en Enginyeria i Producció Alimentària |
Matèries: | -Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Tecnologia dels aliments -Potatoes -Patates fregides |
Drets: | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
Tipus de document: | Article - Versió publicada Objecte de conferència |
Compartir: |