Estudio de viabilidad de la apertura de un establecimiento hotelero

Autor/a

Ávila Moreno, Eva

Otros/as autores/as

Universitat Abat Oliba CEU. Departament de Ciències Econòmiques i Socials

Ruiz-Viñals, Carme, 1967-

Fecha de publicación

2014-12-04



Resumen

L’objectiu del present treball es estudiar la viabilitat de l’obertura d’un establiment hoteler a una comarca de l’interior de Catalunya. Aquest allotjament es caracteritzarà per l’oferta d’un servei de qualitat y de tracte professional a la vegada que proper per al client. Aquest treball es centrarà en la descripció de la idea de negoci, un anàlisis del sector turístic a Catalunya, el pla de marketing que es durà a terme per a la seva promoció, una descripció dels departaments que es requeriran i, per últim, un estudi econòmic financer a partir del qual s’analitzarà la viabilitat de la proposta.

Tipo de documento

Proyecto / Trabajo fin de carrera o de grado

Lengua

Castellano

Materias CDU

65 - Gestión y organización. Administración y dirección de empresas. Publicidad. Relaciones públicas. Medios de comunicación de masas

Palabras clave

Projecte d'empresa; Estudis de viabilitat; Planificació empresarial; Hosteleria

Páginas

92 p.

Documentos

TFC-AVILA_MORENO-2014.pdf

2.972Mb

 

Derechos

L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)