Estudio de viabilidad de la apertura de un establecimiento hotelero

Autor/a

Ávila Moreno, Eva

Altres autors/es

Universitat Abat Oliba CEU. Departament de Ciències Econòmiques i Socials

Ruiz-Viñals, Carme, 1967-

Data de publicació

2014-12-04



Resum

L’objectiu del present treball es estudiar la viabilitat de l’obertura d’un establiment hoteler a una comarca de l’interior de Catalunya. Aquest allotjament es caracteritzarà per l’oferta d’un servei de qualitat y de tracte professional a la vegada que proper per al client. Aquest treball es centrarà en la descripció de la idea de negoci, un anàlisis del sector turístic a Catalunya, el pla de marketing que es durà a terme per a la seva promoció, una descripció dels departaments que es requeriran i, per últim, un estudi econòmic financer a partir del qual s’analitzarà la viabilitat de la proposta.

Tipus de document

Projecte/Treball fi de carrera o de grau

Llengua

Castellà

Matèries CDU

65 - Gestió i organització. Administració i direcció d'empreses. Publicitat. Relacions públiques. Mitjans de comunicació de masses

Paraules clau

Projecte d'empresa; Estudis de viabilitat; Planificació empresarial; Hosteleria

Pàgines

92 p.

Documents

TFC-AVILA_MORENO-2014.pdf

2.972Mb

 

Drets

L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)