Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/39471

Pressurization of milk by industrial size equipment: effect on whey protein denaturisation
Bravo, F. I.; López-Fandiño, R.; Molina, E.; Noriega, L.; Felipe Cuyàs, Xavier
IRTA. Recerca i Tecnologia Agroalimentàries
2008-11
Llet--Proteïnes
Indústria lletera
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original i l'IRTA i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
2 p.
Conference Object
         

Full text files in this document

Files Size Format
Poster whey protein Madrid.pdf 843.2 KB PDF

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

Rodríguez-Alcalá, L. M.; Felipe Cuyàs, Xavier; Noriega, L.; Márquez-Ruiz, G.; Juárez, M.; Fontecha, J.
Guerrero-Navarro, Alfons Eduard; Ríos-Castillo, Abel Guillermo; Ripolles-Avila, Carolina; Zamora, Anna; Hascoët, Anne-Sophie; Felipe Cuyàs, Xavier; Castillo Zambudio, Manuel; Rodríguez-Jerez, José Juan
 

Coordination

 

Supporters