dc.contributor |
IRTA. Recerca i Tecnologia Agroalimentàries |
dc.contributor.author |
Bravo, F. I. |
dc.contributor.author |
López-Fandiño, R. |
dc.contributor.author |
Molina, E. |
dc.contributor.author |
Noriega, L. |
dc.contributor.author |
Felipe Cuyàs, Xavier |
dc.date.accessioned |
2009-07-17T11:10:10Z |
dc.date.available |
2009-07-17T11:10:10Z |
dc.date.created |
2008 |
dc.date.issued |
2008-11 |
dc.identifier.citation |
Bravo, F.I., et al. (2008). Pressurization of milk by industrial size equipment: effect on whey protein denaturisation. Innovative Applications of Non-thermal Technologies in Foods: Technology, Safety, Health and Consumer Acceptability. Madrid, Noviembre 2008 |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/2072/39471 |
dc.format.extent |
2 p. |
dc.format.extent |
843254 bytes |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
dc.language.iso |
eng |
dc.rights |
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original i l'IRTA i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/) |
dc.subject.other |
Llet--Proteïnes |
dc.subject.other |
Indústria lletera |
dc.title |
Pressurization of milk by industrial size equipment: effect on whey protein denaturisation |
dc.type |
info:eu-repo/semantics/conferenceObject |