Use this identifier to quote or link this document: http://hdl.handle.net/2072/376035
dc.contributor | IRTA. Recerca i Tecnologia Agroalimentàries |
---|---|
dc.contributor.author | Català, Mar |
dc.contributor.author | Pla Mayor, Eva |
dc.contributor.author | Tomàs Navarro, Núria |
dc.date.accessioned | 2020-06-11T08:31:49Z |
dc.date.available | 2020-06-11T08:31:49Z |
dc.date.created | 2020-05 |
dc.date.issued | 2020-06 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2072/376035 |
dc.format.extent | 60 p. |
dc.language.iso | cat |
dc.rights | L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons:http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ |
dc.source | RECERCAT (Dipòsit de la Recerca de Catalunya) |
dc.subject.other | Arròs -- Conreu |
dc.subject.other | Arròs -- Adobs |
dc.title | Sessions Formatives IRTA de les Millors Pràctiques de Cultiu de l'Arròs. Programa Orígens de Kellogg's. 2a ed. |
dc.title.alternative | Fitxes Tècniques actualitzades |
dc.type | info:eu-repo/semantics/other |
dc.subject.udc | 633 - Cultius i produccions |
dc.embargo.terms | cap |
dc.rights.accessLevel | info:eu-repo/semantics/openAccess |