To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/168195
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Química |
---|---|
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Organització d'Empreses |
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. CRESCA - Centre de Recerca en Seguretat i Control Alimentari |
dc.contributor.author | García Raurich, Josep |
dc.contributor.author | Vázquez Ricart, Anna |
dc.contributor.author | Pallarès Andreu, Marc |
dc.contributor.author | Monagas Asensio, Pedro |
dc.contributor.author | Almajano Pablos, María Pilar |
dc.date | 2019-03-30 |
dc.identifier.citation | Garcia, J. [et al.]. Application of citrus bioadsorbents as wine clarifiers. "International Journal of Environmental & Agriculture Research (IJOEAR)", 30 Març 2019, vol. 5, núm. 3, p. 1-11. |
dc.identifier.citation | 2454-1850 |
dc.identifier.citation | 10.5281/zenodo.2619398 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/168195 |
dc.language.iso | eng |
dc.relation | https://ijoear.com/issue-detail/issue-march-2019 |
dc.rights | Attribution 3.0 Spain |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.rights | http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/es/ |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria química |
dc.subject | Adsorption |
dc.subject | Lemon |
dc.subject | Oranges |
dc.subject | Absorption |
dc.subject | Lemon |
dc.subject | Orange |
dc.subject | Adsorció |
dc.subject | Cítrics |
dc.subject | Vi -- Clarificació |
dc.title | Application of citrus bioadsorbents as wine clarifiers |
dc.type | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article |
dc.description.abstract |