To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/170091

Efecto del cloruro sódico y del cloruro cálcico sobre espesantes usados en el control de la disfagia orofaríngea;
Effect of sodium chloride and calcium chloride on thickeners used in the control of oropharyngeal dysphagia
García Raurich, Josep; Pérez Ruiz, Queralt; Mas Herrador, Anna
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Química; Universitat Politècnica de Catalunya. CRESCA - Centre de Recerca en Seguretat i Control Alimentari
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries
-Deglutition disorders
-Deglutition disorders--Diet therapy
-Food--Biotechnology
-Functional foods
-Food -- Biotechnology
-Food -- Technology
-Disfagia
-Espesante
-Viscosidad
-Dysphagia
-Thickener
-Viscosity
-Aliments -- Biotecnologia
-Aliments funcionals
-Tecnologia dels aliments
-Disfàgia
-Trastorns de la deglució -- Aspectes nutricionals
Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Article - Published version
Article
         

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

García Raurich, Josep; Vázquez Ricart, Anna; Pallarès Andreu, Marc; Monagas Asensio, Pedro; Almajano Pablos, María Pilar
García Raurich, Josep; Monagas Asensio, Pedro; Martos, Núria; Gálvez Vázquez, Daniel; Arnal Madrid, Oriol; Pujolà Cunill, Montserrat; Carol Andreu, Júlia
García González, Maria Luisa; García Raurich, Josep; Raventós Santamaria, Mercè; Alba Mora, Mercè
 

Coordination

 

Supporters