Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/2117/168195

Application of citrus bioadsorbents as wine clarifiers
García Raurich, Josep; Vázquez Ricart, Anna; Pallarès Andreu, Marc; Monagas Asensio, Pedro; Almajano Pablos, María Pilar
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Química; Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Organització d'Empreses; Universitat Politècnica de Catalunya. CRESCA - Centre de Recerca en Seguretat i Control Alimentari
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria química
-Adsorption
-Lemon
-Oranges
-Absorption
-Lemon
-Orange
-Adsorció
-Cítrics
-Vi -- Clarificació
Attribution 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/es/
Article - Versió publicada
Article
         

Mostra el registre complet del document

Documents relacionats

Altres documents del mateix autor/a

García Raurich, Josep; Monagas Asensio, Pedro; Martos, Núria; Gálvez Vázquez, Daniel; Arnal Madrid, Oriol; Pujolà Cunill, Montserrat; Carol Andreu, Júlia
García González, Maria Luisa; García Raurich, Josep; Raventós Santamaria, Mercè; Alba Mora, Mercè