Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/2117/126946
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament de Màquines i Motors Tèrmics |
---|---|
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Química |
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. UMA - Unitat de Mecanització Agrària |
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. POLTEPO - Polímers Termoestables Epoxídics |
dc.contributor.author | Segovia Gómez, Francisco José |
dc.contributor.author | Hidalgo Lopez, Gádor-Indra |
dc.contributor.author | Villasante, Juliana |
dc.contributor.author | Ramis Juan, Xavier |
dc.contributor.author | Almajano Pablos, María Pilar |
dc.date | 2018-09-21 |
dc.identifier.citation | Segovia, F., Hidalgo-Lopez, G.I., Villasante, J., Ramis, X., Almajano, M. P. Avocado seed: A comparative study of antioxidant content and capacity in protecting oil models from oxidation. "Molecules", 21 Setembre 2018, vol. 23, núm. 2421 (10), p. 1-14. |
dc.identifier.citation | 1420-3049 |
dc.identifier.citation | 10.3390/molecules23102421 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/126946 |
dc.language.iso | eng |
dc.relation | https://www.mdpi.com/1420-3049/23/10/2421 |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.rights | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Tecnologia dels aliments |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria química |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria química::Química orgànica |
dc.subject | Chemistry, Organic |
dc.subject | Oxidation |
dc.subject | Avocado seed |
dc.subject | EPR |
dc.subject | Radical scavenging |
dc.subject | Oxidation induction time |
dc.subject | Differential scanning calorimetry |
dc.subject | Emulsion |
dc.subject | Antioxidant |
dc.subject | Oil |
dc.subject | Lipid peroxidation |
dc.subject | Química orgànica |
dc.subject | Oxidació |
dc.title | Avocado seed: A comparative study of antioxidant content and capacity in protecting oil models from oxidation |
dc.type | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article |
dc.description.abstract |