Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/2117/102485

Red fruits: Extraction of antioxidants, phenolic content, and radical scavenging determination: A review
Hidalgo Lopez, Gádor-Indra; Almajano Pablos, María Pilar
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Química; Universitat Politècnica de Catalunya. ASQUAS - Agricultura Sostenible i Qualitat dels Aliments
Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria química
Antioxidants
Extraction (Chemistry)
Red fruit
berry
antioxidant extraction
scavenging assay
phenolic content
Antioxidants
Tecnologia dels aliments
Extracció (Química)
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
info:eu-repo/semantics/publishedVersion
Article
         

Mostra el registre complet del document

Documents relacionats

Altres documents del mateix autor/a

Cardona Planes, Anna Maria; Graells Sobré, Moisès; Calafell Monfort, Margarita; Pardo Tràfach, Patricia; Almajano Pablos, María Pilar; Morillo Cazorla, Margarita; Garrido Soriano, Núria; Grau Vilalta, Maria Dolors; Guaus Guerrero, Ester; Martínez Martínez, María del Rosario; Calvet Tarragona, Aureli; Salán Ballesteros, Maria Núria; Farran Marsà, Adriana; Gorchs Altarriba, Roser; Álvarez del Castillo, María Dolores
Espinosa, Cristóbal; López Jiménez, Jose Angel; Cabrera, Lorena; Larque, Elvira; Almajano Pablos, María Pilar; Arnao, Marino B.; Zamora, Salvador; Pérez Llamas, Francisca
Santas, Jonathan; Almajano Pablos, María Pilar; Carbó Moliner, Rosa
Gil Moya, Emilio; Gallart González-Palacio, Montserrat; Balsari, Paolo; Marucco, Paolo; Almajano Pablos, María Pilar; Llop Casamada, Jordi
Carbó Moliner, Rosa; Almajano Pablos, María Pilar; Achaerandio Puente, María Isabel; López, F