Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2117/126946
Título: | Avocado seed: A comparative study of antioxidant content and capacity in protecting oil models from oxidation |
---|---|
Autor/a: | Segovia Gómez, Francisco José; Hidalgo Lopez, Gádor-Indra; Villasante, Juliana; Ramis Juan, Xavier; Almajano Pablos, María Pilar |
Otros autores: | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament de Màquines i Motors Tèrmics; Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Química; Universitat Politècnica de Catalunya. UMA - Unitat de Mecanització Agrària; Universitat Politècnica de Catalunya. POLTEPO - Polímers Termoestables Epoxídics |
Abstract: | |
Materia(s): | -Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries -Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Tecnologia dels aliments -Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria química -Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria química::Química orgànica -Chemistry, Organic -Oxidation -Avocado seed -EPR -Radical scavenging -Oxidation induction time -Differential scanning calorimetry -Emulsion -Antioxidant -Oil -Lipid peroxidation -Química orgànica -Oxidació |
Derechos: | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
Tipo de documento: | Artículo - Versión publicada Artículo |
Compartir: |