Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2117/108713
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
---|---|
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament de Matemàtiques |
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. BIOCOM-SC - Grup de Biologia Computacional i Sistemes Complexos |
dc.contributor.author | Gordún Quiles, Elena |
dc.contributor.author | Carbó Moliner, Rosa |
dc.contributor.author | Ginovart Gisbert, Marta |
dc.date | 2016 |
dc.identifier.citation | 9781627346122 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/108713 |
dc.language.iso | eng |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Ciències de la terra i de la vida::Microbiologia |
dc.subject | Bread - Microbiology |
dc.subject | spontaneous sourdough |
dc.subject | wheat sourdough |
dc.subject | microbiological stability |
dc.subject | biochemical stability |
dc.subject | Pa -- Microbiologia |
dc.title | Biochemical and microbiological description of spontaneous wheat sourdough from two Spanish bakeries |
dc.type | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.type | info:eu-repo/semantics/bookPart |
dc.description.abstract | |
dc.description.abstract |