Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2117/85280
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
---|---|
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. ALIMen - Grup de recerca en Enginyeria i Producció Alimentària |
dc.contributor.author | Hernández Yáñez, Eduard |
dc.contributor.author | Moreno, Fabian Leonardo |
dc.contributor.author | Raventós Santamaria, Mercè |
dc.contributor.author | Santamaría, N. |
dc.contributor.author | Acosta, J. |
dc.contributor.author | Pirachican, Oscar |
dc.contributor.author | Torres, L. |
dc.contributor.author | Ruiz Pardo, Yolanda |
dc.date | 2015-02-01 |
dc.identifier.citation | Hernandez, E., Moreno, F., Raventos, M., Santamaría, N., Acosta, J., Pirachican, O., Torres, L., Ruiz, Y. Rheological behaviour, freezing curve, and density of coffee solutions at temperatures close to freezing. "International journal of food properties", 01 Febrer 2015, vol. 18, núm. 2, p. 426-438. |
dc.identifier.citation | 1094-2912 |
dc.identifier.citation | 10.1080/10942912.2013.833221 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/85280 |
dc.language.iso | eng |
dc.relation | http://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1080/10942912.2013.833221#.U1eQn6K6-rZ |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.rights | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Begudes |
dc.subject | Coffee |
dc.subject | Rheology |
dc.subject | Coffee |
dc.subject | Modeling |
dc.subject | Freezing |
dc.subject | Properties |
dc.subject | Freeze-concentration |
dc.subject | FRUIT JUICES |
dc.subject | AQUEOUS-SOLUTIONS |
dc.subject | ORANGE JUICE |
dc.subject | VISCOSITY |
dc.subject | EXTRACT |
dc.subject | GREEN |
dc.subject | Cafè -- Investigació |
dc.title | Rheological behaviour, freezing curve, and density of coffee solutions at temperatures close to freezing |
dc.type | info:eu-repo/semantics/submittedVersion |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article |
dc.description.abstract |