Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2117/83613
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
---|---|
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. PV - Patologia Vegetal |
dc.contributor.author | Yang, Yali |
dc.contributor.author | Achaerandio Puente, María Isabel |
dc.contributor.author | Pujolà Cunill, Montserrat |
dc.date | 2016-01-30 |
dc.identifier.citation | Yang, Y., Achaerandio, I., Pujola, M. Classification of potato cultivars to establish their processing aptitude. "Journal of the science of food and agriculture", 30 Gener 2016, vol. 96, núm. 2, p. 413-421. |
dc.identifier.citation | 0022-5142 |
dc.identifier.citation | 10.1002/jsfa.7104 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/83613 |
dc.language.iso | eng |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.rights | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Agricultura |
dc.subject | Potatoes |
dc.subject | total starch |
dc.subject | resistant starch |
dc.subject | total phenolic content |
dc.subject | reducing sugars |
dc.subject | organic acids |
dc.subject | SOLANUM-TUBEROSUM L. |
dc.subject | ANTIOXIDANT CAPACITY |
dc.subject | ORGANIC-ACIDS |
dc.subject | PHENOLIC-COMPOUNDS |
dc.subject | CLONES |
dc.subject | STARCH |
dc.subject | STORAGE |
dc.subject | DIGESTIBILITY |
dc.subject | ANTHOCYANINS |
dc.subject | GENOTYPES |
dc.subject | Àcids orgànics |
dc.title | Classification of potato cultivars to establish their processing aptitude |
dc.type | info:eu-repo/semantics/draft |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article |
dc.description.abstract |