To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/83613
Title: | Classification of potato cultivars to establish their processing aptitude |
---|---|
Author: | Yang, Yali; Achaerandio Puente, María Isabel; Pujolà Cunill, Montserrat |
Other authors: | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Universitat Politècnica de Catalunya. PV - Patologia Vegetal |
Abstract: | |
Subject(s): | -Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària -Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Agricultura -Potatoes -total starch -resistant starch -total phenolic content -reducing sugars -organic acids -SOLANUM-TUBEROSUM L. -ANTIOXIDANT CAPACITY -ORGANIC-ACIDS -PHENOLIC-COMPOUNDS -CLONES -STARCH -STORAGE -DIGESTIBILITY -ANTHOCYANINS -GENOTYPES -Àcids orgànics |
Rights: | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
Document type: | Article - Draft Article |
Share: |