To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/6137
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
---|---|
dc.contributor.author | Gil Roig, José María |
dc.contributor.author | Gracia Royoz, Azucena |
dc.contributor.author | Sánchez García, Mercedes |
dc.date | 2000 |
dc.identifier.citation | Gil Roig, José M. [et al.]. "Market segmentation and willingness to pay for organic products of Spain". International Food and Agribussines Management Review, 2000, núm. 3, p. 207-226. |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/6137 |
dc.language.iso | eng |
dc.publisher | Elsevier |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries |
dc.subject | Organic farming--Economic aspects--Spain |
dc.subject | España |
dc.subject | Productos orgánicos |
dc.subject | Agricultura biològica -- Aspectes econòmics |
dc.title | Market segmentation and willingness to pay for organic products of Spain |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article |