To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/2381

Segmentación del consumidor respecto al alimento ecológico: diferencias interregionales
Sánchez García, Mercedes; Gil Roig, José María; Gracia Royoz, Azucena
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Aspectes socials
-Natural foods consumption--Spain
-Organic farming--Economic aspects--Spain
-Marketing research--Spain
-Segmentación
-Alimentación Ecológica
-Diferencias interregionales
-Análisis conjunto
-Disposición a pagar
-Aliments naturals -- Consum -- Espanya
-Agricultura biològica -- Aspectes econòmics - Espanya
-Estudis de mercat - Espanya
Article
Málaga : Universidad de Málaga
         

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

Sánchez García, Mercedes; Gil Roig, José María; Gracia Royoz, Azucena
Gil Roig, José María; Gracia Royoz, Azucena; Sánchez García, Mercedes
Angulo, Ana María; Gil Roig, José María; Gracia Royoz, Azucena
Gil Roig, José María; Gracia Royoz, Azucena
 

Coordination

 

Supporters