To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/2381

Segmentación del consumidor respecto al alimento ecológico: diferencias interregionales
Sánchez García, Mercedes; Gil Roig, José María; Gracia Royoz, Azucena
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia
Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Aspectes socials
Natural foods consumption--Spain
Organic farming--Economic aspects--Spain
Marketing research--Spain
Segmentación
Alimentación Ecológica
Diferencias interregionales
Análisis conjunto
Disposición a pagar
Aliments naturals -- Consum -- Espanya
Agricultura biològica -- Aspectes econòmics - Espanya
Estudis de mercat - Espanya
Article
Málaga : Universidad de Málaga
         

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

Gil Roig, José María; Gracia Royoz, Azucena; Sánchez García, Mercedes
Sánchez García, Mercedes; Gil Roig, José María; Gracia Royoz, Azucena
Gil Roig, José María; Gracia Royoz, Azucena
Angulo, Ana María; Gil Roig, José María; Gracia Royoz, Azucena
Sanjuán, Ana Isabel; Sánchez García, Mercedes; Gil Roig, José María; Gracia, Azucena; Soler, Francisco
 

Coordination

 

Supporters