Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/2445/98432

5-Hydroxymethylfurfural content in foodstuffs determined by micellar electrokinetic chromatography
Teixidó, Erika; Núñez Burcio, Oscar; Santos Vicente, Francisco Javier; Galcerán Huguet, M. Teresa
Universitat de Barcelona
-Química dels aliments
-Cromatografia
-Food composition
-Chromatography
(c) Elsevier B.V., 2010
Article
Article - Versió acceptada
Elsevier B.V.
         

Mostra el registre complet del document

Documents relacionats

Altres documents del mateix autor/a

Seró, Raquel; Núñez Burcio, Oscar; Bosch i Genover, Jaume; Grases, José M.; Rodríguez, Pilar; Moyano Morcillo, Encarnación; Galcerán Huguet, M. Teresa
Astefanei, Alina; Núñez Burcio, Oscar; Galcerán Huguet, M. Teresa
Para, B. V. (Bianca Veronica); Núñez Burcio, Oscar; Moyano Morcillo, Encarnación; Galcerán Huguet, M. Teresa
Gallart Ayala, Hèctor; Núñez Burcio, Oscar; Moyano Morcillo, Encarnación; Galcerán Huguet, M. Teresa