Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2117/8292
Título: | Influència de l'etanol i de la glucosa en l'activació bacteriana, i de la densitat de població en el procés d'acetificació |
---|---|
Autor/a: | Carbó Moliner, Rosa; Oms, M.; Palma, Y.; Pujolà Cunill, Montserrat |
Otros autores: | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Universitat Politècnica de Catalunya. SC-SIMBIO - Sistemes complexos. Simulació discreta de materials i de sistemes biològics; Universitat Politècnica de Catalunya. ALIMen - Grup de recerca en Enginyeria i Producció Alimentària |
Materia(s): | -Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Ciències de la terra i de la vida::Microbiologia -Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria química::Química orgànica::Bioquímica -Acetobacter -Ethanol -Bacteriology, Agricultural -Glucose -Bacteriologia agrícola -Etanol -Glucosa |
Derechos: | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
Tipo de documento: | Artículo - Versión publicada Artículo |
Compartir: |