Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2445/109091
Título: | Effects of 1-Year Intervention with a Mediterranean Diet on Plasma Fatty Acid Composition and Metabolic Syndrome in a Population at High Cardiovascular Risk |
---|---|
Autor/a: | Mayneris-Perxachs, Jordi; Sala Vila, Aleix; Chisaguano Tonato, Aida Maribel; Castellote Bargalló, Ana Isabel; Estruch Riba, Ramon; Covas Planells, María Isabel; Fitó Colomer, Montserrat; Salas Salvadó, Jordi; Martínez-González, Miguel Ángel, 1957-; Lamuela Raventós, Rosa Ma.; Ros Rahola, Emilio; López Sabater, María del Carmen; PREDIMED Study Investigators |
Otros autores: | Universitat de Barcelona |
Abstract: | |
Materia(s): | -Dieta -Cuina mediterrània -Àcids grassos en la nutrició -Oli d'oliva -Malalties cardiovasculars -Marcadors bioquímics -Fruita seca -Diet -Mediterranean cooking -Fatty acids in human nutrition -Olive oil -Cardiovascular diseases -Biochemical markers -Dried fruit |
Derechos: | cc-by (c) Mayneris-Perxachs, Jordi et al., 2014
http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/es |
Tipo de documento: | Artículo Artículo - Versión publicada |
Editor: | Public Library of Science (PLoS) |
Compartir: |